Nero 9.0.9.4b Ucretsiz Indir

Dünyanın en çok güvenilen ve tercih edilen tümleşik dijital medya yazılımı olan Nero'nun yepyeni sürümü Nero 9 karşınızda. Çığır açan fonksiyonelliği ve sahip olduğu gelişmiş araçlar ile dijital medya içeriğinizi basit ve kolay bir şekilde, eğlenerek organize etmenize olanak sağlayan yeni Nero sadece CD/DVD yazmaya değil sahip olduğunuz dosyalar üzerinde dilediğiniz değişiklikleri gerçekleştirebilmenize ve hatta medya konusunda ihtiyacınız olabilecek her türlü desteğe sahip.

Bu kolay kullanımlı ve güçlü multimedya aracı sizlere veri diskleri yaratma, disklerden veri kaydetme ve ayırma, disk kopyalama, düzenleme, paylaşma ve online depolama yerlerine yükleme yapma özgürlüğünü sunuyor. İster müzik ister video ister resim ya da veri dosyaları olsun Nero her türlü dosya türüne destek sunuyor.

Basit bir arayüz ve kolay kullanımla karşımıza gelen Nero Start Smart yönetim merkezi ise dijital yaşamınızı esnek, zevkli ve eğlenceli bir hale getiriyor.

Önemli! Nero'nun indirmek üzere olduğunuz 15 günlük deneme sürümünü kullanabilmeniz için üretici sayfasındaki bu adresten geçerli bir e-posta adresi ile deneme sürümü anahtarı edinmeniz gerekmektedir.

Ayrıca Nero 9'u Windows XP üzerinde çalıştırabilmeniz için Microsoft .NET Framework 3.0 kurulumunun yapılmış olması gerekmektedir. İndirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Indir-Download
BİNNDİR.COM'u Daha Fazla Program Ve Döküman İçin Ziyaret Etmenizi Tavsiye Ederiz.

Nokia PC Suite 7.0.8.2 Turkce Ucretsiz Indir

En yeni Nokia PC Suite, kullanıma ilişkin önemli yenilikler içermektedir
* Bağlantı durumu PC Suite’in başlangıcı esnasında ve uygulama tablasında gösterilmekte
* Bağlantı durumu her uygulamanın altyazı çubuğunda gösterilmekte
* Grafik ve uygulama sembollerinde güncellemeler verilmekte
* Kablosuz Bluetooth teknolojisiyle bağlantı kurmaya ilişkin kullanım yenilikleri kullanıcıya aktarılmaktadır

Nokia Pc Suite ile yapabilecekleriniz
* Müziklerinizi telefonunuza aktarabilir
* Telefonunuza uyumlu güncelleştirme ve ek yazılımları aktarabilir
* Telefonunuzdaki bilgileri bilgisayarınıza aktarıp saklayabilir
* Çeşitli resim ve video alışverişi yapabilirsiniz

Indir-Download
BİNNDİR.COM'u Daha Fazla Program Ve Döküman İçin Ziyaret Etmenizi Tavsiye Ederiz.

Bitdefender Antivirus v10 Free Edition Download Indir

Oldukça başarılı olan Bitdefender 10. versiyonudur. Program ücretsizdir ve güncellemelere açıktır. Kurduktan sonra üsretsiz olarak programı güncelleyebilir ve dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Indir-Download
BİNNDİR.COM'u Daha Fazla Program Ve Döküman İçin Ziyaret Etmenizi Tavsiye Ederiz.

Revo Uninstaller 1.75 Ucretsiz indir

Yazılımlar, oyunlar, işletim sistemi güncellemeleri, araçlar, vb.. derken; sabit sürücümüzün aşırı biçimde dolduğunu, bir zamanlar hıphızlı çalışan işletim sistemimizin eklenen dosyalar yüzünden günden güne yavaşladığını, sabit sürücülerimizin yetersiz alan sinyalleri ile hata vermeye başladığı ve masaüstümüzün birçok simge ile dolup taştığını, günümüzde gittikçe hızlanan internet hızımız ile çok daha kısa sürede hisseder olduk. Bu bağlamda hemen Denetim Masamızı açtık ve Windows'un klasik Program/Ekle Kaldır aracımızı çalıştırarak kurduğumuz birçok ek programın başarıyla kaldırıldığını gördük.

Ancak tüm yüklediğimiz yazılımları kaldırdıktan sonra bir de baktık ki, sildiğimizi sandığımız klasörlerimiz aynı yerde duruyorlar, Windows klasörümüz hala daha aşırı derecede kabarık durumda, kayıt dosyamızda sildiğimizi düşündüğümüz tüm programların girişleri olduğu gibi duruyor ve masaüstümüzde silemediğimiz tanımsız simgeler biriktikçe sistem kilitlenmelerimiz daha bir artıyor.

Malesef, yıllarca önce geliştirilen klasik Windows Program Kaldırıcı aracısı, Vista ile bile hala aynı temel basit mantık üzerinde çalışıyor. Birbirinden çok farklı kurulum sistemleri ile de tam olarak uyumlu çalışmayan bu araç, yazılımlarca gelen yetersiz kodlanmış kaldırma eklentilerini de hesaba kattığımızda, kayıptan başka bir işe yaramıyor.

Neyseki artık klasik Windows kaldırıcısı ile uğraşmak ya da ücretli ve sadece görünürde dosya temizleme işini yaptığını söyleyen 3. parti yazılımlara ihtiyacımız kalmadı. Revo Uninstaller, kaldırmadan önce ve sonra yaptığı ayrıntılı sistem ve dosya taraması sayesinde, hiçbir aracın kolay kolay tespit edemeyeceği gereksiz artık dosyalarını hiçbir ek işleme gerek duymadan temizleyebiliyor; üstelik Türkçe desteği ve yine ücretsiz sunulan sistem araçları ile birlikte...

Indir-Download
BİNNDİR.COM'u Daha Fazla Program Ve Döküman İçin Ziyaret Etmenizi Tavsiye Ederiz.

Bağlantılar