Truva Linux 2.0 RC1 Free Download

Truva Linux, Türkçe GNU / Linux işletim sistemidir. KDE Masaüstü yapısını kullanır. Slackware tabanlıdır. Paket yönetim sistemi TGZ'dir. Tamamen Türkçedir. Sisteminize kurup kullanabilirsiniz.

Mevcut Sürümün Temel Yazılımları ;

Çekirdek : Linux-2.6.17.11
Masaüstü : Kde-3.5.4
Geliştirme : Gcc-3.4.6, Python-2.4.3, Perl-5.8.8, Gtk+2-2.8.20
Multimedya : MPlayer-1.0pre8, Kaffeine-0.8.1, Medya kodekleri, K3b-0.12.17
İnternet : Mozilla Firefox-1.5.0.6,
Ofis : Koffice-1.5.2
Editör : Kate, KWrite

Donanım Gereksinimleri ;

Truva Linux'tan yeterli performansı alabilmeniz için minimum gereksinimler aşağıda listelenmiştir.

* Pentium III işlemci
* 256 Mb ram
* 3 Gb boş disk alanı

32 Bit işlemci mimarisi içindir.
Truva Linux 2.0 RC1 Free Download

Selteco Menu Maker 4.1.5

Kolay bir menü hazırlama programı. Webmaster arkadaşlar için hem editörü, hem browser (preview) bölümü olan, basit ve çok hızlı bir program.
Selteco Menu Maker 4.1.5

WinHTTrack Website Copier Indir

Bu program internette gezdiğiniz siteleri daha sonra internete bağlı değilken izleyebilmeniz için yapılmış olup çok fazla özellik içerir.

İnternette saatlerce zaman ayırmak zorunda kaldığınız siteleri çok kısa bir süre içerisinde özel sıkıştırma formatıyla ve çok hızlı olarak indirir ve daha sonra aynı internette geziyormuşçasına sayfalar arasında gezebilirsiniz.

Bu programı benzerlerinden ayıran özellik diğer benzerlerinde klasör ve dosyalar arasında gezmek yerine html formatında gezme özelliği.

Programı kullanmaya başladığınızda Ayarlar bölümünde çok kolay anlaşılabilen linklerin (bağlantıların) düzgün seçilmesi yani gereksiz olabilen (EXE-ZIP-RAR-PDF)gibi formatların innDirme işlemine dahil edilmemesi innDirme işleminizi daha da kolaylaştıracaktır.

Program ücretsiz olup Türkçe dil desteğine de sahiptir. Sitesinde Unix versiyonları ve programın açık kodu da bulunmaktadır.
WinHTTrack Website Copier Indir

Alligator Flash Designer Ucretsiz Indir

Flash Designer ile etkileşimli vektörel-tabanlı animasyonlar oluşturmak kolaydır. Zayıflatma, yakınlaşma, döndürme, uçma vb. gibi 130'dan fazla efekt kullanarak, şekiller (resim) ve yazılarla canlandırılmış karmaşık grafikler oluşturabilirsiniz.

Flash Designer, Macromedia Flash formatında SWF dosyaları oluşturur ve animasyonu web sayfanızla bütünleştirmek için HTML kodu kullanmanız gerekmektedir. Bu yazılım, herhangi bir resmi (şekli) modifiye etmek için, yeniden boyutlandırma, nesne ekleme vb. gibi temel düzenleme araçlarını da içerir.

Selteco Alligator Flash Designer, size minimum uygulama (beceri) gereksinimiyle, web siteniz için etkileşimli flash animasyonlar oluşturma imkanı sunar. Önizleme tarayıcısı (penceresi), hazırladığınız animasyonu kaydetmeden önce, aynen web sayfasında görüneceği gibi görüntülemenize olanak sağlar. Acemi kullanıcılar, flash dosyalarını web sayfasıyla bütünleştirmek için gerekli HTML kodunu alabilirler.
Alligator Flash Designer Ucretsiz Indir

K-Lite Mega Codec Pack 4.3.1 Indir

Bu çözücü paketi sayesinde tüm görüntü ve ses dosyalarınızı açabilir, donanımlarınızın desteklediği tüm özellikleri de sonuna kadar kullanabilirsiniz. Böylece DivX filmleriniz, DVD, VCD ve SVCD'leriniz ile tüm biçimlerdeki ses dosyalarınız daha güzel, net, hızlı ve sorunsuz bir biçimde oynatılacaktır.
K-Lite Mega Codec Pack 4.3.1 Indir

Express Assist Programi Ucretsiz Indir

Bu yazılım Outlook Express ve Windows Mail (Windows Vista işletim sisteminin yeni e-posta programı) kullanıcıları içindir. Mail adresinize gelmiş olan mailleri bu program ile yedekliyebilir ve istediğiniz zaman yedeklenmiş dosyalar üzerinde silme/düzenleme gibi işlemler yapabilirsiniz. Ek olarak tarayıcılar için de yararlıdır.
-Yedeklerinizi zip formatında kayıt edebilirsiniz.
-Kayıt ettiğiniz yedekleri yeniden sunucuya yükleyebilirsiniz.
-Outlook Express yedeklerinizi Windows Mail için dönüştürebilirsiniz.
-Windows Mail yedeklerinizi Outlook Express için dönüştürebilirsiniz.
-Adres defterini yedekleyebilir ve tekrar sunucuya yüklüyebilirsiniz.
-Belgelerim klasörünüzü yedekleyebilirsiniz.
-Mozilla Firefox tarayıcısında ki yer imleri, tarayıcı geçmişi vs.. gibi bilgileri yedekleyebilirsiniz.
-Internet Explorer tarayıcısının çevrimdışı dosyalarını, çerezleri, sık kullanılanları ve geçmişi yedekleyebilirsiniz.
Express Assist Programi Ucretsiz Indir

PIMEX MailExpress Ucretsiz Indir

Tüm müşterilerinizin e-postalarını bu programa ekleyerek ihtiyacınız olduğunda yazdığınız mesajı ister belirlediğiniz istersenizde tüm müşterilerinize yollayabilirsiniz.
PIMEX MailExpress Ucretsiz Indir

PDF Converter Programi Ucretsiz Indir

Bu araç ile word, powerpoint, excel dosyalarınızı pdf (Adobe Acrobat) formatına çevirebilirsiniz. Aynı şekilde pdf dosyalarınızı diğer formatlara çevirebilmenizde mümkün. Ayrıca pdf dosyaları içerisinden resimleri alıp kaydedebilirsiniz. Üstelik bu işlemleri yapabilmeniz için sisteminizde Adobe Acrobat'ın kurulu olmasına gerek yok.
PDF Converter Programi Ucretsiz Indir

PicaLoader Ucretsiz Indir

PicaLoader'ın son sürümü. Çoklu bağlantı kurma yeteneğine sahip bir resim inndirme yazılımı olan PicaLoader, herhangi bir web sayfasında yer alan resimleri hızlı bir şekilde sabit diskinize inndirebiliyor. Aynı anda 50 adet resim inndirebilen yazılım, Javascript'li bağlantıları bile inndirebiliyor. İnndirilmek istenen resimleri boyutlarına, tanımlarına ve renk derinliklerine göre filtreleyebiliyor. Bu şekilde isterseniz sadece duvar kâğıtlarını, GIF animasyonlarını ya da yüksek kalitedeki fotoğrafları indirebiliyorsunuz. Programı 30 gün boyunca ve her seferinde maksimum 500 resim download edecek şekilde kullanabiliyorsunuz.
PicaLoader Ucretsiz Indir

Free Pascal Programi Indir

Bu program ücretsiz bir Pascal derleyicisi ve editörüdür. Hem Windows hem de Dos ortamında yazdığınız pascal kodlarınızı bu editör ile derleyebilirsiniz. Programın özellikleri arasında debugger, kod renklendirme, çoklu pencere desteği, kurulum oluşturucu yer almaktadır.
Free Pascal Programi Indir

Bağlantılar